OH MY GOD, DROP DEAD!



Mina fina egenskaper i Paint, men såhär känner jag mig ungefär på jobbet nuförtiden på dagarna. Känner att jag är väldigt less nu, orkar inte mycket mer! Så SNÄLLA ge mig ett nytt jobb! Mina nerver klarar inte mycket mer....

hår



En väldigt trött och sliten linda, men här ser nu hårfärgen som jag har nu till nästa vecka då nästa färg åker i håret, love it!

En tyst minut

för en vän, morbror, pappa, bror & son.
En speciell person som har lagt sig i en evig vila,
smärtan är borta och han lever vidare i våra hjärtan.


Jag finns om det behövs.

Orättvist, vet inte riktigt hur man ska vara runt vissa människor. Vill inte säga fel saker som gör det värre, den smärtan och saknaden som dom känner. Försöker bara att vara men vet inte om jag klarar en begravning, se människor jag bryr mig om gråta och sakna. Jag är inte stark nog, fast jag vill vara stark för dom.
Jag vill gråta, vill känna samma sorg för att kunna förstå men jag känner mig bara värdelös. Det är inte rätt, det är så fel som det kan bli.

Jag finns här med öppna armar om ni behöver mig, men jag tänker inte tvinga mig på er! Ni är värdefulla människor och jag ger er den tid ni behöver!



Vila i frid


Du gör mig lycklig!



Kan inte beskriva i ord den lyckan du ger mig. Älskade Andreas, du ger mig livsglädje och stöttar mig genom allt. Du är den man jag vill spendera resten av mitt liv med, idag har vi tagit oss ett steg närmare våra mål i livet.

De människor som fått mest ut av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut.
Kärlek föds ur glädjen att se på varandra, får näring ur behovet av att vara tillsammans och fulländas av det omöjliga i att vara åtskilda <3

Du är mitt liv min älskade Mikael Andreas Samuelsson!


life goes on


RSS 2.0