Bilder från gårdagens bravader =)



Fler bilder kommer, när jag har snott dom av Flink =)


bakis skakis

Nu är klockan 15.17 och jag mår jättebra :D tycker dock lite synd om min älskade man som har legat på toaletten i stort sett hela dagen, nu ligger han och sussar så gott i soffan. =)
Vill tacka alla som va med igår för en underbar kväll, har inte haft så roligt på länge. Klockan 05.00 tror jag att jag och Anki slocknade i hennes säng, snacka om att vara död när man bara har en liten promenad hem men vafan :D

Partyt började vid 17.00 och avslutades 05.00 då får man vara slut dagen efter, är rätt förvånad att jag mår så pass bra ändå :D 6 glas rödvin & 4 öl gjorde min kväll :P

Det blev mycket foton tagna av både Flink & Anki så ska sno dom sen och ladda upp för erat nöje.
Ciao!


party party nästan OLW!

fasiken va kul jag har, kvällen är fortfarande ung nu vid 02.37 :D
anki, josse & flink har verkligen gjort min kväll, har inte haft såhär kul på flera månader! ^^

Nu blir det singstar och sen bär det av till min underbara vän alex :D
PUSS & CIAO!


känslor som kokar över

Tänk va skönt det kan vara att få ut alla känslor på en och samma gång. Visste inte att jag hade så mycket som behövde komma ut, tårarna har sprutat i en timme. Saknad, ilska, glädje & sorg, allt brast.
Det va som att nån stack ett hål på en ballong, men vilken lättnad.

Här har ni en dikt jag skrev nyss, tänkte på en speciell person som inte längre finns med mig i denna värld men jag vet att jag kommer träffa henne igen.



Himlen är vacker men utan din kära närvaro existerar bara himlen och inget annat,
du är sanningen och styrkan i livet, fortsätt leva.
Ensam med svarta moln på himlavalvet, dysterhet som sprider sig genom kroppen men en sak får vi inte glömma, och det är att vi kommer träffas igen, en dag får du också se att himlen är vacker med den man älskar.

Text av: Linda Maxe 10-01-28



Nu är det träning som gäller!

Ojojoj nu börjas det! Alexandra och jag va ute och gick 50 minuter idag och kände oss så duktiga att vi bestämde att varje torsdag & söndag från och med nu så ska vi ta en timmes promenad. Hoppas att detta och äta lite nyttigare kommer att bidra till en bra sommarkropp ;D
Nu ska jag kika runt lite på träningskläder och beställa så jag är fit for fight! =)



Ciao!

Snöstorm idag IGEN!

Det blir bara roligare och roligare att gå till jobbet, inte nog med att man måste ta sig ur sin extremt varma och sköna säng men man måste ut i snöstormen idag igen. Idag har jag en plan iallafall, inget smink och inget fix med håret, det tar jag med mig till jobbet istället och fixar mig där.
Hoppas att det inte är så mycket att göra på jobbet så jag kan sluta tidigare idag och gå hem och sova en stund innan jag ska ut och gå med Alexandra som lovat, ska planera hennes 20 års fest lite. Hon ville självklart ta en promenad, av alla grejer man kan göra innomhus så ska hon planera in en iskall, snöstorms promenad. Skidor & skit på kanske. :P

Nej nu måste jag ut i snöstormen, yay NOT!

hemsk natt.



Ingen bra natt natten till idag, gick och la mig klockan 00.00 och vaknade av panik vid 03.00 av att jag trodde att jag hade försovit mig, började klä på mig för att gå och äta frukost innan jag insåg vad klockan va. Somnade om och vaknade vid 04.30 igen och trodde åter igen att jag hade försovit mig, somnade om och vaknade ännu en gång vid 06.00 och trodde samma sak. Började klockan 10.00 så min natt va ju UNDERBAR.
Gick utanför porten till lägenhet och fick som ett slag i ansikte, SNÖSTORM! Kul, här hade jag stått och gjort iordning hår och smink inför jobbet, när jag väl kom fram till jobbet såg jag ut som en slickad katt i håret och hade stora svarta ringar runt ögonen från mascaran, yay!
Jobbade till klockan 15.00 och gick sedan till banken för att fixa några ärenden, sen blev det hem till Anki för att kolla på Twilight och äta godis. Vi satt och kommenterade oss igenom hela filmen om att dom hade missat en jäkla massa viktiga grejer från boken och sen kilade jag hem för att sedan självdö i soffan.

Har nu legat i ett varmt bad och njutit arslet av mig, det bästa som finns efter en dags slit & släp.

Dagens låt: Yiruma - River Flows in You

Föresten så har jag och min chef kommit fram till att när vi dör och träffas i himlen så ska vi öppna ett Parma Italienska delikatesser där också, kan philadelphia så kan vi  :P Haha!

Ciao!


Tisdag

Underbar dag med fotvård, en kopp te framför Ellen hemma hos Anki och en storstädning av lägenheten. Sitter nu och väntar på finbesöket =) funderar starkt på att ta en kopp kaffe innan folket kommer, har en fruktansvärd huvudvärk.


fortsättning på måndagen..



Efter att jag hade skjutsat lillesyster imorse till djurkliniken så brummade jag hem. Insåg snabbt att det inte var någon ide att försöka hålla sig vaken så jag slocknade på sängen och vaknade igen 15.00, sömnen hade då pågått sen klockan 12.30. Har dragit en slutsatts att något av det bästa som finns är att sova middag.

Åkte vid 16.00 till Coop Forum och shoppade lite mat då det visade sig att när jag skulle laga mat så fanns det ingen. Att avancera måltiden som jag senare gjorde orkade jag heller inte så det blev burkskinka med pulvermos, eftersom vi inte hade ätit något på hela dagen så visade det sig att det var underbart gott och mätt & belåten blev man.

Som vanligt ligger jag nu i soffan och kikar på The big bang Theory, godisskålen framför mig och en stor petflaska med saft som jag nyss blandade iordning. =) Ciao!


Ledig måndag.

Nu är man ledig måndag & tisdag från jobbet, sjukt skönt! Idag ska jag först och främst skjutsa lillesyster till djurkliniken med hennes nya kattunge för att ta en liten spruta. Senare idag ska jag bara vara och slappa och inte lyfta ett finger, får se hur bra det kommer gå. Har mycket att göra hemma igentligen men man måste fan få ta det lugnt nån gång också!



Skriver mer senare när dagen har utvecklat sig lite mer. Ciao!

Det är härligt att tänka tillbaka ibland. Kärlek till människorna på bilderna!





Poker ikväll, boys your going down!

Jag och Josse va duktiga idag och tog oss upp till jobbet som civilliserade människor. En rätt lugn men effektiv arbetsdag. Blev mycket skratt och skämt, alltid ett nöje att arbeta med henne.

Sitter just nu och lyssnar på musik och väntar på att min älskade pojkvän ska komma hem med bilen så att jag kan komma iväg och hämta upp Anki innan vi ska på pokerkväll hemma hos Flink. Grabbarna får passa sig ikväll, känner att jag har turen på min sida.

Dagens låt: La Roux - Bulletproof
Dagens kläder: ljusa trasjeans och en enkel svart t-shirt

bilder kommer sen, som alltid ;D

jag lovade bilder från igår..

bara för skoj skull så tar jag bilden där jag ser hemsk ut ;D

några av bilderna som togs igår på josses 21 års get together. =)
Tack för en jätte trevlig kväll. <3

Äntligen fredag.

Dags för mig att promenera till jobbet ännu en arbetsdag, det är rätt skönt att gå till och från jobbet. Jag får minst 1 timmes promenad om dagen och behöver inte känna mig skyldig om jag skulle ta en gobit när jag kommer hem från jobbet :P

Ikväll ska jag hem till Josefin på middag och fira henne lite, spela ölspel, singstar & twister, eller som josefin sa igår;
- Sa du att du skulle ta med dig någon som hette Crister?
Hahaha, så söt hon är, bara 21 år gammal och hörseln börjar redan sina ^^

Nej nu måste jag kila, lägger upp bilder senare på outfit och kvällens kalas.

Ciao!

- Holy crap on a cracker

Haha har fastnat så för serien The Big Bang Theory, kan inte sluta kolla på det :P
Sheldon är ju helt underbar, om den människan finns på riktigt vill jag gifta mig med honom :D Ett gott skratt varje dag! Haha!
Kollade på ett avsnitt här för en stund sen och då säger Sheldon;
- I often forget other people have limitations, It´s so sad.
Hahaha, för er som inte har en aning om vad han är för typ så kan jag tala om att han är en forskare som tror att han är bättre och smartare än alla andra och hans sätt att prata och säga saker är helt underbart, leéndet blir bara större och större tills man börjar skratta. Andreas börjar väll tro att jag håller på att blir galen när han hör hur jag skrattar :D



Penny: Why don't you go to a movie?
Sheldon Cooper: Alone?
Penny: Yeah.
Sheldon Cooper: What if I choke on my popcorn? Who will administer the Heimlich manuver?
Penny: So, don't buy popcorn.
Sheldon Cooper: No popcorn at the mo - listen to yourself!

--------

Jag vet, jag vet, nööörd! Men jag skiter i om jag är nörd för jag älskar det! ^^
Ciao!

Home sweet home..

Fick sluta tidigare från jobbet idag, skönt satan!
Sen har jag lyckats få ledigt den 30 januari vilket är en lördag, det har aldrig hänt förut, hehe! Så då blire ut och ha lite skoj på fredagen, första fredagen på länge man faktist kan gå ut och ha kul på :D

Nu på lördag ska jag jobba med josefin, tycker om att jobba med henne. Mycket bättre stämning och MYCKET bättre samtalsämnen än med andra fjanten man jobbar med.

Nu ska jag ta bilen ut till skultuna och hälsa på mamsen och även åka en sväng förbi pappa.
Säger ett stort grattis till min älskade farmor idag också! <3

Ciao sålänge, skriver lite mer sen!


Just another ordinary workday!



Då va det dags igen då, mot jobbet. Det enda positiva jag ser nu är att jag får en timmes promenad varje dag när jag jobbar, annars har jag inte så mycket positivt att säga. Jag är så otroligt trött, har ont överallt efter jobbet och nu håller man på att åka på äckelförkylning och halsen är som en enda stor slemmpropp!
Förhoppningsvis kan jag gå hem efter lunchen idag om det inte är så mycket att göra, ska kika förbi Josefin idag också efter jobbet =)
Näe jag ska väll ta min lilla promis till jobbet och hiva i mig en kanna med kaffe när jag kommer fram så jag håller mig pigg resten av dagen, jumjum!

Dagens klädsel är arbetskläder; Jeans och svart 3/4 ärmad tröja

Ciao!

lägenhetsplaner.

Har precis kommit hem från Andreas föräldrar, blev lite senare än vad som va planerat. Tobbe, Mickan & Maja va självklart bruna och fina, man kände sig bra blek när man satt brevid dom. Man försökte placera sig så långt bort som möjligt :P Kanske skulle börja spendera lite tid på solariet och få en bra grund till sommaren redan nu :D

Har börjat planera lite vad som kommer att göras om i våran lägenhet, jag är så exalterad :D
Ballkongen kommer bli mitt favoritställe till våren/sommaren när jag är färdig. Badrummet kommer också att få en hel makeover, är så trött på det blåa taket och fula badrumsskåpen :S man vill kräkas på det.

Ny favorit låt: 3OH!3 - STILLAROUND
Den går non stop här hemma, även deras andra låt DONTTRUSTME.

lika men söta endå.
Vill bara berätta att jag har världens bästa syskon, all kärlek i hela världen till dom! <3
Lika som bär men lika söta för det!

Dags att försöka igen då.

Har många gånger försökt mig på en blogg men det har visat sig att jag har varit helt jävla värdelös på det :P
Den här gången lovar jag att verkligen försöka och märker ni att jag börjar dra ut på inläggen allt längre och längre så får ni säga till mig, allt jag behöver är en liten putt i rätt riktning så ska jag nog klara av det =)

Den här dagen är ingen vanlig dag heller för en av mina närmsta vänner fyller nämligen 21 idag, grattis på födelsedagen älskade Josefin (ShadyBlonde.blogg.se) hoppas du får en underbar dag!

Min dag är dock inte lika rolig som Josefins säkerligen kommer att bli, min började med städning och övergick sedan i diskning som pågick i 1 timme. Vem fan har disk som tar en timme att diska, en trött Linda har sån disk och nu när jag väl har en ledig dag från jobbet så går tyvärr den tiden till sånt skit. Livet leker eller vad säger ni?

Senare ska jag ta en tripp till Skultuna för att äta middag hos Andreas föräldrar. Andreas bror Tobbe och hans flickvän Mickan och dotter Maja har precis kommit hem från Thailand så det kommer nog bli fotovisning och berättelser =)

Dagens klädsel är svarta blanka Only jeans, svart halterneck linne och en rosa kort kofta.



Nu ska jag fortsätta röjja lite i köket så att det ser ut som att en hyffsat organiserad människa bor här. Puss!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0