Noll koll

Skänk kläder till en brud som inte alls vet vad som ser bra och inte bra ut. HJÄLP MIG! totalt värdelös på att matcha kläder!




rösta på min bikini!

http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=nLP25Sa2BvQjFND97Teds4bz#bikiniGallery


http://www.pointshop.se/?ref=1304258

http://www.pointshop.se/?ref=1304258

SNÄLLA BLI MEDLEM GENOM MIN LÄNK, tjäna poäng och köp grejer för poängen!

Love it or hate it, men ge mig mina poäng :D


Give me that body!



Megan Fox är en av världens sexigaste kvinnor och jag är inte en av dom som säger emot. Ge mig kvinnans kropp!


min, min bara min!



Ni kanske tycker att jag är jätte jobbig med alla bilder och kärleksförklaringar till min älskade man men det finns inte någon som betyder mer än han. Han står vid min sida och hjälper mig med allt, han är helt otrolig. Trodde aldrig jag skulle kunna vara såhär lycklig i ett förhållande. Tack för att du finns älskling! <3

Magäckel



Stress, stress & åter stress leder bara till magkatarr....
Nu måste jag leva i ca 1 månad utan KAFFE, alkohol och fet mat i stora mängder. Och det värsta är att jag inte får stressa upp mig, hur nu det kommer fundera med jobbet jag har. Aja, magen protesterar!

Nu ska jag till helvetet, arbetet kallar! Ciao!

Andreas 22 år



Idag fyller mitt hjärta år <3 Ett stort grattis älskling, älskar dig enormt!

....

Hade en så himla underbar förmiddag med fika på EH med Anki och Ida jobbade så man fick träffa henne också, och även Sandra, henne träffar man allt för sällan. Sen började jag jobba vid 1 och det gick jättebra i början, sen gick allt utför....
Pannskott ska han ha, äckliga människa!
Nu är jag äntligen hemma och jag kan verkligen inte sluta gråta, allt känns bara så jobbigt. Vad gör man när man inte orkar med verkligheten?


Ska försöka samla mig och bete mig som folk nu.. Ciao!


mina tankar tänker för mycket!

PUNKT ..................................

ledig tisdag..



Följa med lillebror till Leo som ska klippa honom idag och sen fika med Sindmark på EH, Ida jobbar idag så då får man träffa henne också :D

va tvungen att visa min fina t-shirt med ett tryck av min lillesyster.



lillesyster emma & mamma har också likadana! :D


A sunny Sunday!

Älskar verkligen att få besök när folk hör av sig kanske en timme innan dom kommer för jag får nått ryck jämt och börjar städa överallt och diskar och sen är allt så rent och fint utan att man igentligen ens har ansträngt sig allt för mycket. Stress städning is the shit! Sindmark & hans mamma Carina va nyss över här på några koppar kaffe och mycket skratt när vi kikade igenom gamla bilder på sindmark och mig :D haha!

Lägenheten är ren och fin och snart kommer min underbara man hem! ^^
nu kom andreas hem, en sekund efter att jag hade skrivit det :P

Ska snart iväg till hökåsen och hälsa på mamma =) yay!
Planen va ju igentligen att jag skulle ha tagit en promenad till hökåsen men sen fick man ju finbesök så nu är jag lat :D tar en liten promis senare ikväll =)



Salem al Fakir skulle ha vunnit!

Svenska folket fick verkligen en black out under poänggivningen på melodifestivalen. Anna kan nog komma långt men jag tror inte att hon kommer vinna allt, dock hade ju Salem gjort det.


foto från: http://hd.se

emmeliiiiiie!



Imorgon ska jag och den här bruden ses och ta ett glas vin tillsammans, har inte träffat henne på flera år. Ska bli riktigt kul!

Torsdag all day long.

Idag gick arbetsdagen verkligen fort, vid stängning trodde jag att klockan var 16.00. Snacka om att dagen försvann :) men inte gjorde det mig nått, jag gick förbi EH och tog en kopp kaffe med min iiida, snacka om att jag behövde prata av mig. Hann knappt andas mellan orden :D Skaffade mig även ett EH-kort, go me!

Tack Ida, du är underbar! <3

Blev en promenad när jag kom hem efter det med Alexzandra. En kortis men en givande kortis =)

Nu sitter jag och glor & lyssnar genom mina spellistor på Spotify. Fan va skit jag har samlat på mig utan att veta om det :P



Fancy Face <3

Snart kommer mitt favoritmonster! :D


High on life

Vet att jag har varit lite down när jag har skrivit ibland men livet är faktist helt okej. Jag har en helt underbar pojkvän som säger att han älskar mig minst en gång om dagen, håller om mig på natten och ger mig en puss hejdå när han ska till jobbet, jag har helt otroliga vänner som alltid ställer upp och får mig att skratta, jag har en familj som jag inte ens kan börja med att förklara för att dom är så otroligt fantastiska och jag känner för första gången på väldigt länge att jag är nöjd med mig själv, både utsidan och insidan! Jag kan stå upp för mig själv och säga att JAG ÄR SNYGG,TREVLIG & GLAD och det är sant =)



Så mina tips på hur man blir en lyckligare människa är;
- Börja promenera
- Va runt människor som får dig att må bra
- Ge dig själv en komplimang om dagen om ingen annan har gett dig en.
- le mot folk på stan som du kanske inte ens känner, även om dom inte har gjort din dag så kan du ha gjort deras bara genom att le.
- glöm inte att din familj är nått av det viktigaste du har, om du inte träffar dom så ofta ring dom!
- Har du en liten gangster(lillesyster, kusin eller liknande under 5 år) nära inpå, lek med dom. Barn är livsglädje!
-
Gå och sov lite tidigare än du brukar, du vaknar upp pigg och glad och har lite tid över för att göra en lyxfrukost, och som ni vet så är frukosten den viktigaste måltiden under hela dagen.

Be high on life, you will like it!

Ciao!

ännu en ida-måndag!

Måndagar är alltid lika roliga, träffa ida och idag även elina :D
Satt på buss-stationen nere på centralen och väntade på bussen till skultuna, då ringer elina 3 minuter innan bussen går och vill ha sällskap i bilen, yay tänker jag och kommer på direkt efter att jag precis skickat iväg ett sms för sms-biljett till bussen. Aja en biltripp med elina va väldigt trevlig ändå :D
En promenad till kyrkan och tillbaka och en kopp kaffe efter det va helt superduper. Nu ska snart jag och ida äta hemlagad Müsli som ida har varit så duktig och gjort. Nyttiga klubben antecknar :D
Berättar mer om dagen senare, CIAO!

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Fannys 2 års dag hurra hurra hurra!



Världens finaste och bästa lillesyster blir stor flicka idag <3


It sucks to be me

Jo men min dag har väll varit okej, jobbat 8 timmar, promenerat 2 timmar och hann träffa min Andreas i 50 minuter på hela dagen. Sarkastiskt Woho!



It sucks to be me today!
Gräddet på moset va väll att jag skulle ta upp en bunke idag från den nedre hyllan under en av skärmaskinerna, tror ni inte att fanskapet bestämmer sig för att flytta på sig ut för bordskanten så att när jag ställer mig upp får en stor jävla maskin av stål rätt in i ryggen. Man har ett lagom snyggt märke där nu och smärtan ja den tar vi en Ipren för varje timme! Åhå vad jag älskar livet idag!

Imorgon är ännu en dag med 30 min till jobbet, 8 timmars arbetsdag & 30 min från jobbet. Fast imorgon efter jobbet planerar jag att ta en stund för mig själv med Alxzandra och få lite färg. Sen blir det hem till min man och spendera HELA kvällen i sängen med filmer uppladdade för HEEEEEELA natten.

Ville bara säga att ni kan glömma allt positivt jag har sagt om snö och vinter, I TAKE IT ALL BACK!


the spaces between my fingers are right where yours fit perfectly



<3

bluäh!

Jag försöker verkligen komma på nått vettigt att skriva men det är helt blankt i mitt huvud så jag nöjer mig med ett god natt!



Ciao!

min Andreas

Aldrig utan dig! <3


RSS 2.0